|

  • image
  • image
  • image

DVD's Dupliceren

media duplicatie

Artisan dupliceert DVD's zowel in kleinere als grotere oplage van en naar elk gewenst formaat en/of systeem. Naar wens kunnen wij uw DVD's professioneel voorzien van full-color print. Ook duplicatie van andere opslagmedia is mogelijk. Wij dupliceren en bedrukken DVD's en CD's in alle normen en in elk gewenst aantal.

Buitenlandse videosystemen overzetten

Wij kunnen uw videobanden of DVD's (ongeacht formaat) omzetten naar elk gewenst buitenlands videosysteem (NTSC, SECAM) en op elk gewenst videoformaat (VHS, DV, Betacam, DVD).

Tevens kunnen wij uw buitenlandse of banden naar het PAL videosysteem omzetten. Meer informatie over landen en systemen ?

Ook het overzetten naar andere mediadragers, zoals DVD, behoort tot de mogelijkheden.
Met onze spoedservice, afhankelijk van uw locatie in Nederland, kunnen wij uw kopie binnen enkele uren aanleveren. Bel ons voor nadere informatie hierover.

Oude Commercial /TV Reclame /STER /Archief

Wij hebben alle reclames / TV commercials die de STER van maart ’76 t/m februari ’98 uitzond. Een archief van zo’n 30.000 reclame spotjes. Ze zijn door ons terug te vinden op: product / dienst / titel / adverteerder / datum STER nummer / producent / contractant.

Overzetten van niet meer af te spelen video tapes / banden / spoelen.

Artisan is is gespecialiseerd in het omzetten en herstellen van oude video banden die Beschadigd, kleven, beschimmeld, gebroken, en of vast zitten in uw recorder.

Ook het herstellen van stoorstrepen en het terug halen van de audio van verkeert ingeluste banden in video8 / HI8 camera's.